Συνάντηση Μελισσανίδη, Χιμένεθ και «Λύμπε» (part 2)

Συνάντηση Μελισσανίδη, Χιμένεθ και «Λύμπε» (part 2)

Συνάντηση Μελισσανίδη, Χιμένεθ και «Λύμπε» (part 2)

Τα είπαν ξανά για την Α.Ε.Κ. της επόμενης σεζόν το αφεντικό και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος (προπονητής και τεχνικός διευθυντής) στα γραφεία

Μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα και την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, για την οποία ενημερωθήκατε σχετικά από το gazzetta.gr, υπήρχε και η παρουσία του αφεντικού της Ένωσης στα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι που αφορούσε όλα τα θέματα (και τα εταιρικά).

Μεταξύ άλλων είχαμε και νέο ραντεβού μεταξύ Μελισσανίδη, Λυμπερόπουλου και Χιμένεθ όπως έγινε γνωστό. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά (η πρώτη έγινε πριν τον τελικό Κυπέλλου) που τα είπαν οι τρεις άνδρες μεταξύ τους και προφανώς αφορούσε εκ νέου το θέμα του αγωνιστικού σχεδιασμού της νέας σεζόν αφού ήταν συνέχεια της πρώτης κουβέντας που είχαν.

Οι τρεις τους έχουν καταλήξει στην απόφαση να εκμεταλλευτούν τον χρόνο και να προχωρήσουν στη δημιουργία του 90% του ρόστερ κοντά στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας προκειμένου να 'χει τη δυνατότητα ο Μανόλο να δουλέψει όπως ακριβώς θέλει για να δημιουργήσει το κατάλληλο αγωνιστικό πρότζεκτ και να παρουσιάσει την ένωση που προϋπήρχε στα αποδυτήρια της ομάδας.

 

Best of internet