ΑΕΚ: Σε προγραμματισμένη επέμβαση προχωράει ο Μπακάκης

ΑΕΚ: Σε προγραμματισμένη επέμβαση προχωράει ο Μπακάκης

ΑΕΚ: Σε προγραμματισμένη επέμβαση προχωράει ο Μπακάκης

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης θα περάσει την επόμενη εβδομάδα από το χειρουργείο για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που έχει στους κοιλιακούς.

Ο Μιχάλης Μπακάκης δεν κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας κι αυτό γιατί ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ έχει ενημερώσει ότι την επόμενη Τρίτη θα μπει στο χειρουργείο για προγραμματισμένη επέμβαση στους κοιλιακούς.

Ήταν ένας τραυματισμός που κουβαλούσε ο Μπακάκης από το παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο είχε αντικατασταθεί, και μέχρι το τέλος της σεζόν αγωνιζόταν με κάποιες μικρές ενοχλήσεις.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ της Ένωσης θα ακολουθήσει έπειτα πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα