Μελισσανίδης: «Είμαι αποφασισμένος για όλα, φέρτε πρόταση και φύγετε»!

Μελισσανίδης: «Είμαι αποφασισμένος για όλα, φέρτε πρόταση και φύγετε»!

Μελισσανίδης: «Είμαι αποφασισμένος για όλα, φέρτε πρόταση και φύγετε»!

bet365

Επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα και ομιλία στους ποδοσφαιριστές σε ήρεμο ύφος αλλά με αποφάσεις για την Α.Ε.Κ. - Τέλος ο Ουφάνο που χαιρέτισε τους παίκτες

Γουέστ Μπρομ - Άστον Βίλα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στα Σπάτα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές σε ήρεμο ύφος μετά την απώλεια του Κυπέλλου, αλλά τους προειδοποίησε για σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να παρθούν, ενώ είχε συνομιλία για περίπου μία ώρα και με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στην ομιλία του προς τους παίκτες τόνισε ότι πρώτος υπεύθυνος είναι εκείνος, ωστόσο πρόσθεσε ότι είναι πολύ απογοητευμένος και τους κατέστησε σαφές ότι όποιος θέλει να φύγει, μπορεί να το κάνει φέρνοντας πρόταση, αλλιώς αν δεν το κάνουν, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους.

«Εγώ θέλω να βλέπω παίκτες - νικητές. Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά την ίδια ώρα είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα έτσι ώστε να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως δεν προσπαθήσατε στον τελικό. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Ίσως όμως να μην μπορούσατε παραπάνω. Αυτό που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Αλλά η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και όσοι δεν μπορείτε να την σηκώσετε να φέρετε προτάσεις και να φύγετε. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος στη συνέχεια πήγε στα γραφεία του συλλόγου για επαφές με τους συνεργάτες του.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί, ότι παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο βοηθός του Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο, ο οποίος χαιρέτησε τους παίκτες της Ένωσης και τους ανθρώπους στο προπονητικό κέντρο. Η αποχώρησή του οφείλεται πάντως καθαρά σε προσωπικούς λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα