ΟΦΗ – Πλατανιάς: Στα Χανιά ο Μητσοτάκης

Gazzetta team
ΟΦΗ – Πλατανιάς: Στα Χανιά ο Μητσοτάκης

bet365

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται την Κυριακή στην πόλη της Κρήτης και αυτό ίσως δημιουργήσει... θέμα με τη σειρά των αγώνων του μπαράζ

Τώρα θα αναρωτηθείτε πως... ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε, αλλά από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι την Κυριακή θα έχουμε το πρώτο μπαράζ μεταξύ του ΟΦΗ και του Πλατανιά, άπαντες λαμβάνουν υπ'όψιν τους όλες τις παραμέτρους. Μία από αυτές είναι πως εκείνη την ημέρα έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη, ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στην αστυνομία. Αρα αυτό μπορεί να παίξει... ρόλο στη σειρά των αγώνων ή σε ενδεχόμενη αλλαγή ημερομηνιών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα