Ο Χένρικσεν βγήκε και πάλι νικητής!

Ο Χένρικσεν βγήκε και πάλι νικητής!

Gazzetta team
Ο Χένρικσεν βγήκε και πάλι νικητής!

bet365

Ο Ρενέ Χένρισκεν παλεύει στα ίσια τη σπάνια μορφής λευχαιμίας από την οποία πάσχει και στέκεται όρθιος, την κρατά ανενεργή και μάλιστα παίζει ξανά μπάλα!

Ο Ρενέ Χένρικσεν δεν ήταν δυνατό να τα... παρατήσει. Ο Δανός που αγωνίστηκε για χρόνια στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο αλλά βγήκε πάλι νικητής. Μάλιστα πρόσφατα αγωνίστηκε σε έναν αγώνα παλαιμάχων της Ααλμποργκ και μίλησε για την περιπέτειά του. «Το θεωρώ μία πολύ σπουδαία πρόοδο για την κατάστασή μου πως το σώμα μου έχει επανέλθει και μπορώ και πάλι να παίξω ποδόσφαιρο. Την περίμενα πολύ αυτή την ημέρα. Η ασθένεια πάντα θα υπάρχει μέσα στο σώμα μου και δεν μπορεί ποτέ να ελεγχθεί απόλυτα. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως για την ώρα δεν είναι ενεργή. Είμαι πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με το πως ήμουν πριν την ασθένεια, όμως και μόνο την επιστροφή μου τη θεωρώ μία νίκη. Κάποια στιγμή θα αναπτυχθεί και πάλι όμως αυτό μπορεί να είναι τον άλλον μήνα, μπορεί να είναι και σε 20 χρόνια. Δεν το σκέφτομαι, έχω στο μυαλό μου μόνο να ζω σαν ένας κανονικός άνθρωπος. Κάθε μέρα για μένα είναι χρυσή», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα