Στην εισαγγελέα ο Θόδωρος Καρυπίδης

Στην εισαγγελέα ο Θόδωρος Καρυπίδης

Gazzetta team
Στην εισαγγελέα ο Θόδωρος Καρυπίδης

bet365

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Βέροιας, Χαρίκλεια Χοβαρδά κάλεσε ως ύποπτο τον Θόδωρο Καρυπίδη για τον περσινό αγώνα της Βέροιας με τον Άρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «dikisports.blogspot», τη Δευτέρα (13/5) ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης θα καταθέσει ανωμοτί υπόμνημα παροχής εξηγήσεων για παραβίαση του Αθλητικού Νόμου, ενώ η κ. Χοβαρδά διερευνά το ενδεχόμενο ύπαρξης ποινικών αδικημάτων για απειλή αλλά και στοιχηματικής χειραγώγησης για τον αγώνα Βέροια-Άρης στο περσινό Πρωτάθλημα της Football League. Θυμίζουμε ότι επί της συγκεκριμένης υπόθεσης, είχε καταθέσει ο Γιάννης Μπαστιάνος ο οποίος όμως στη συνέχεια ανασκεύασε.

Κύκλοι της ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την απορία τους με την κλήση από την πλευρά της εισαγγελέως έπειτα και από τις τελευταίες τοποθετήσεις του Γιάννη Μπαστιάνου, τονίζοντας ότι μέσα από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες «παίχθηκε» ένα ποσό της τάξεως των 2.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα