Τέλος ο Βελλίδης από τον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Gazzetta team
Τέλος ο Βελλίδης από τον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

bet365

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Μάρκος Βελλίδης όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσω των social media.

Ο υποβιβασμός του ΠΑΣ Γιάννινα όπως είναι λογικό θα σημάνει και το τέλος ορισμένων ποδοσφαιριστών των οποίων ο κύκλος έχει κλείσει αλλά και τα συμβόλαιά τους είναι βαριά. Ένας από αυτούς είναι και ο Μάρκος Βελλίδης του οποίου το συμβόλαιο δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Έτσι, ο ίδιος με ανάρτηση στο instagram ευχαρίστησε τον ΠΑΣ για την τιμή που του έκανε να φορέσει την φανέλα της ομάδας και παράλληλα ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα. Αναλυτικά το μήνυμα του έμπειρου τερματοφύλακα:

«Ερχόμενος στην ομάδα είχα πει πως είναι μεγάλη τιμή να αγωνιστώ στον ΠΑΣ. Μετά από 12.750 λεπτά κάτω από την εστία του, έχω να δηλώσω πως η τιμή ήταν τεράστια για μένα. Αγωνίστηκα σε μια ομάδα με εκπληκτικό κοινό που πάντα στεκόταν δίπλα μας. Νιώθω περήφανος που ήμουν κομμάτι αυτής της ομάδας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που αγαπάτε με ανιδιοτέλεια αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την ψυχή μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα