Ζησόπουλος: «Πρώτα ο Λεβαδειακός»

Gazzetta team
Ζησόπουλος: «Πρώτα ο Λεβαδειακός»

bet365

Ο έμπειρος αμυντικός ανέφερε πως θέλει να συνεχίσει στους Βοιωτούς, ακόμη και στη Super League 2
Ο Ζησόπουλος είναι ρέκορντμαν συμμετοχών του Λεβαδειακού στη μεγάλη κατηγορία και μετά το αποψινό ματς με την ΑΕΚ, ανέφερε πως δεν έχει πρόβλημα να ακολουθήσει τους «πράσινους» στη Super League 2. «Εδώ και καιρό δεν είχαμε βαθμολογικό κίνητρο. Προσπαθήσαμε να βρούμε κίνητρο, καθώς ήταν το τελευταίο παιχνίδι στη Superleague για φέτος. Ελπίζω η ομάδα να επιστρέψει μετά από ένα χρόνο στην Superleague 2. Μπροστά στον κόσμο μας προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μέχρι να φάμε το πρώτο γκολ παλεύαμε, ήμασταν στο παιχνίδι, αλλά τότε τελείωσαν όλα. Τίποτα δεν πήγε καλά σε μία τόσο δύσκολη χρονιά. Αυτή τη στιγμή όλοι στην ομάδα πρέπει να ηρεμήσουν και να δούμε τι θα γίνει, πως θα δημιουργηθούν οι νέες κατηγορίες και από εκεί και πέρα η διοίκηση έχει και την εμπειρία και την γνώση για να πάρει αποφάσεις για την επόμενη χρονιά», είπε αρχικά στη Nova.
Και συνέχισε. «Για να οδηγηθεί μια ομάδα στον υποβιβασμό φταίνε πολλά πράγματα. Έχουν ευθύνη οι παίκτες, η διοίκηση, οι προπονητές, όλοι. Εμείς δεν αποποιηθήκαμε ποτέ τις ευθύνες μας, έχουμε το μερίδιο μας και το αναλαμβάνουμε. Όλα πήγαν στραβά, η χρονιά ήταν από την αρχή κακή, έτσι συνεχίστηκε και έτσι τελείωσε. Εγώ είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, είμαι μόνιμος κάτοικος στη Λιβαδειά. Τελειώνει το συμβόλαιό μου, δεν έχω μιλήσει με την διοίκηση. Για μένα πρώτα είναι ο Λεβαδειακός. Αν η ομάδα αποφασίσει κάτι διαφορετικό, τότε θα δούμε το μέλλον».
Κλείνοντας ανέφερε πως «κάναμε μεγάλο αγώνα στον δεύτερο γύρο, ειδικά με την έλευση του κυρίου Καραγεωργίου, πήραμε κάποια μεγάλα ματς, φτάσαμε σε ένα κομβικό παιχνίδι με τα Γιάννινα, το οποίο δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Εκεί νομίζω ότι άρχισε να πέφτει η ψυχολογία μας και στο φινάλε, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, δεν πήγε τίποτα καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα