Τζημόπουλος: «Μαύρη σελίδα για τον ΠΑΣ»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο έμπειρος στόπερ αναφέρθηκε στους λόγους που υποβιβάστηκε ο «Αγιαξ της Ηπείρου»
Στη Super League 2 βρίσκεται ο ΠΑΣ και ο Τζημόπουλος δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του. «Έγιναν λάθη που μας οδήγησαν στον υποβιβασμό. Είναι μια μαύρη σελίδα για την ομάδα μας αλλά ο ΠΑΣ θα συνεχίσει να υπάρχει. Δεν κοιτάς το παρελθόν, αλλά το μέλλον. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές με τον ΠΑΣ, η ομάδα είχε ανοδική πορεία. Η ομάδα στηρίζονταν σε μικρό αριθμό παικτών, φέτος μας πλήγωσαν οι στημένες φάσεις, ήταν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που μας έφεραν πίσω, δεν καταφέραμε να το νικήσουμε αυτό και έγινε ότι έγινε», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Ήταν σίγουρα απώλεια ο Κόντε, υπήρξαν πολλά σέντερ φορ, που δεν κατάφεραν να πετύχουν τα γκολ του. Το σημερινό ματς είχε έναν βαθμό δυσκολία παραπάνω, αλλά αν δεν μπορείς να σκοράρεις μέσα στην έδρα σου κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μεγάλη δυναμική και πιστεύω ότι θα επιστρέψει άμεσα στην Super League. Εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και πρέπει να το τιμήσω. Πρέπει να σκεφτούμε τι λάθη έγιναν και να συνεχίσουμε γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μέλλον».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
