ΑΕΚ: Ένα γκολ και πιάνει «Λύμπε» και Μπλάνκο ο Πόνσε

ΑΕΚ: Ένα γκολ και πιάνει «Λύμπε» και Μπλάνκο ο Πόνσε

ΑΕΚ: Ένα γκολ και πιάνει «Λύμπε» και Μπλάνκο ο Πόνσε

bet365

Ένα γκολ ψάχνει ακόμα ο Έκι Πόνσε στα ματς με Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ που απομένουν για να πιάσει τις επιδόσεις των Νίκου Λυμπερόπουλου και Ίσμαελ Μπλάνκο στο παρελθόν με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο «καυτός» Έκι Πόνσε με το γκολ που σημείωσε στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ΑΕΚ, έφτασε τα 20 γκολ με τη φανέλα της Ένωσης σε 41 ματς σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν. Ο Αργεντινός άσος μετράει συγκεκριμένα 15 γκολ στη Super League και άλλα πέντε στο Κύπελλο.

Στο σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό, στην τελευταία αγωνιστική της Super League, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Πόνσε έχει τη δυνατότητα είτε να ισοφαρίσει, είτε ακόμα και να ξεπεράσει τις επιδόσεις των Νίκου Λυμπερόπουλου και Ίσμαελ Μπλάνκο στο σκοράρισμα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Λυμπερόπουλος τη σεζόν 2006-2007 είχε σκοράρει 21 γκολ σε 39 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν (2007-2008) 21 γκολ είχε πετύχει και ο Μπλάνκο σε 43 παιχνίδια.

Ο Πόνσε λοιπόν ψάχνει τουλάχιστον ένα γκολ για να φτάσει αυτές τις εξαιρετικές επιδόσεις στο σκοράρισμα, μπαίνοντας έτσι σε ένα... κλειστό κλαμπ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του Πόνσε με τη φανέλα της ΑΕΚ τον έχουν ήδη κάνει έναν από τους αγαπημένους της εξέδρας των φίλων της ΑΕΚ, οι οποίοι μάλιστα πρόσφατα τον ανέδειξαν για τέταρτη φορά ως τον καλύτερο παίκτη του μήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα