ΠΑΟΚ: Χωρίς Μάτος στα Γιάννενα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Χωρίς Μάτος στα Γιάννενα

bet365

Χωρίς τον Μάτος, αλλά με τον Πέδρο Ενρίκε στην αποστολή θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΣ.

Επιστροφή χρημάτων* στο Νιουκάστλ - Λίβερπουλ και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αφήνει εκτός τον Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος άσος ένιωσε ενοχλήσεις και αποφασίστηκε προληπτικά να κάνει ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες για να είναι απόλυτα έτοιμος για τον τελικό με την ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά με τους Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα.

Στην τελευταία προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε πέρα από ζέσταμα και παιχνίδια 5 Vs 2, ασκήσεις τακτικής, οικογενειακό δίτερμα και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Ρέι, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Τόσκα, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Ενρίκε, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα