Ξάνθη: «Λένε» για Ιορντανέσκου

Ξάνθη: «Λένε» για Ιορντανέσκου

bet365

Ο 41χρονος τεχνικός φαίνεται πως «παίζει» για αντί-Ράσταβατς και δείχνει έτοιμος να φύγει από την Γκας Μεντάν Μεντίας
Υπ' ατμόν είναι ο Μίλαν Ράσταβατς από την Ξάνθη και από καιρό φαίνεται πως ο Σέρβος θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Η οποία είναι πιθανό να στραφεί σε έναν παλιό της γνώριμο, τον Εντι Ιορντανέσκου, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει το club και είχε συζητήσεις μαζί του.
Ο 41χρονος, γιος του Ανχελ Ιορντανέσκου, φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Γκας Μεντάν Μεντίας, την οποία ανέλαβε τον Γενάρη και οδήγησε σε άνετη παραμονή. Συμμετείχε μεν στα πλέι οφ παραμονής, αλλά είναι πρώτη, στο «+16» από την επικίνδυνη ζώνη και δεν κινδυνεύει. Οπως σχολιάζουν στη Ρουμανία, ο νεαρός κόουτς δεν θα συνεχίσει και κάπου εδώ... μπλέκουν την Ξάνθη. Χαρακτηριστικά γίνεται λόγος ότι εκτός συλλόγων της χώρας του, μπορεί να γίνει και κάτοικος Ελλάδος, σε ομάδα με την οποία διαπραγματεύτηκε και στο παρελθόν, δηλαδή την Ξάνθη!
Αυτόματα με μεγάλη αγωνία αναμένεται το σημερινό ματς της Γκας Μεντάν Μεντίας με την Χερμανστάντ, όπου αν «επιβεβαιωθούν» τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, είναι πιθανό να αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Ιορντανέσκου στον πάγκο της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα