Μελισσανίδης: Πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ

Μελισσανίδης: Πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ

Gazzetta team
Μελισσανίδης: Πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ την Παρασκευή και συναντήθηκε με τον Μέλο Περέιρα, καθώς και τα υπόλοιπα ξένα μέλη της ΚΕΔ.

Στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί, βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, όπου είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα.

Ο Μέλο Περέιρα έχει συχνά επαφές με τους διοικητικούς ηγέτες των συλλόγων και συνέβη το ίδιο και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη φτάνοντας στο τέλος του πρωταθλήματος, μιας κι απομένει μόνο μία αγωνιστική και φυσικά ο τελικός του Κυπέλλου.

Εκτός αυτού ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης «τα είπε» με όλους τους εκπροσώπους των διεθνών Ομοσπονδιών που επιτηρούν τις λειτουργίες της ΚΕΔ. Παρών ήταν ο υπερσύμβουλος Πετρ Φουσεκ, καθώς και ο συνεργάτης του Περέιρα, Φερνάντεζ Μαρίν και ο Λιφ Λίντμπεργκ, που επίσης αποτελεί μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Σημειώνεται εξάλλου ότι προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές αντικείμενο της κουβέντας τους αλλά υπάρχει μία πληροφορία πως τέθηκαν θέματα διαιτησίας και πως στην κουβέντα επρόκειτο να δώσει το παρών και ο Λυσσάνδρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα