ΠΑΣ Γιάννινα: 400 λεπτά χωρίς γκολ...

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: 400 λεπτά χωρίς γκολ...

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου»... καίγεται για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως στους «Ζωσιμάδες» παραμένει «άσφαιρος» για 400 αγωνιστικά λεπτά!
Τους κόπους μιας ζωής θα παίξει την Κυριακή ο ΠΑΣ όταν και θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, αφού για να μείνει «ζωντανός» στο «κυνήγι» της 13ης θέσης θα πρέπει να κερδίσει εκείνος και να χάσει ο ΟΦΗ.
Ετσι για να υπάρξει οποιαδήποτε σχετική κουβέντα, καλείται πρώτα να φτάσει στη νίκη, αλλά ίσως θα πρέπει κάποιος να... πει στους παίκτες του Γιάννη Πετράκη πως με 0-0 δεν... κέρδισε κανείς. Ορθώς στους «Ζωσιμάδες» διατηρούν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, αλλά και εκείνοι προέρχονται από τρεις σερί εντός έδρας «λευκές» ισοπαλίες σε ντέρμπι παραμονής (με Ξάνθη, ΑΕΛ, Αστέρα), ενώ παραμένουν «άσφαιροι» στα Γιάννινα για 400 αγωνιστικά λεπτά! Από το 73' του αγώνα τους με τον Παναθηναϊκό, όπου τότε σκόραρε ο Αθανασιάδης. Στα εναπομείναντα 22' εκείνου του ματς (17' μέχρι τα 90' και 5' οι καθυστερήσεις), «συν» τα παιχνίδια τους με Ατρόμητο (93', 90'+3'), Ξάνθη (94', 90'+4'), ΑΕΛ (95', 90'+5') και Αστέρα (96', 90'+6'), δεν κούνησαν πλεκτό.
Οχι βέβαια πως πριν ήταν... μηχανή των γκολ! Το 2019 σε 8 παιχνίδια τους πρωταθλήματος στους «Ζωσιμάδες», έχουν σημειώσει μόλις 3 τέρματα (!), εκ των οποίων μόνο ένα ήταν με την μπάλα κάτω. Εκείνο του Μάνου κόντρα στον Απόλλωνα, που πήρε την μπάλα κάθετα από τον Μπουκουβάλα. Στο παιχνίδι τους με το «τριφύλλι» ο Αθανασιάδης πέτυχε γκολ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Νικολιά, ενώ με τον Ολυμπιακό σκόραραν με το αυτογκόλ του Βούκοβιτς.
Τα παραπάνω αποτυπώνουν ανάγλυφα πως υπάρχει... θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα