Επέστρεψε στις προπονήσεις η Ξάνθη

Gazzetta team
Επέστρεψε στις προπονήσεις η Ξάνθη

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μετά το ρεπό λόγω των εορτών του Πάσχα, η Ξάνθη επέστρεψε στην καθημερινότητα των προπονήσεων το απόγευμα της Τρίτης (30/04), με το «βλέμμα» στον Άρη και την τελευταία αγωνιστική της Super League.

Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης με αερόβιο τρέξιμο, ασκήσεις σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τακτική, με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο λόγω καρτών Κασάδο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα