Πάσχα χωρίς άγχος στον Κάμπο

Πάσχα χωρίς άγχος στον Κάμπο

Gazzetta team
Πάσχα χωρίς άγχος στον Κάμπο

bet365

Με την ΑΕΛ να έχει εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή της στην Super League, οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα έκαναν Πάσχα χωρίς άγχος και τις επόμενες ημέρες θα κοιτάξουν το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για να κλείσουν ιδανικά την χρονιά.

Με την ομάδα να παλεύει για την σωτηρία της το τελευταίο διάστημα η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΛ περίμεναν ότι το Πάσχα θα ήταν γεμάτο αγωνία ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η μεγάλη νίκη των... βυσσινί επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εκτός από την μαθηματική σωτηρία, έφερε και την ηρεμία στους Θεσσαλούς.

Γι την ακρίβεια έφερε την ηρεμία και έδιωξε το άγχος, με τους παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα να απολαμβάνουν χαλαροί τις γιορτές του Πάσχα. Πλέον τις επόμενες ημέρες το βάρος θα πέσει στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο AEL FC Arena, όπου ναι μεν οι... βυσσινί δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο θέλουν να τελειώσουν με νίκη και καλή εμφάνιση επί ενός τόσο δυνατού αντιπάλου το φετινό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα