Τέλος ο Επστάιν από τη Λαμία

Gazzetta team
Τέλος ο Επστάιν από τη Λαμία

bet365

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντένις Επστάιν ανακοίνωσε η Λαμία, με τον Γερμανό να αποχωρεί από τη Φθιώτιδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο με πιθανότερο προορισμό την πατρίδα του.

H Λαμία προετοιμάζεται για τον δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο παράλληλα ουσιαστικά ξεκίνησε να «ξεσκαρτάρει» το ρόστερ της ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η προδιαγεγραμμένη αποχώρηση του Ντένις Επστάιν, που το τελευταίο διάστημα είχε εκφράσει τις σκέψεις του περί επαναπατρισμού έγινε επίσημη, πρώτα με τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το παιχνίδι με την Ένωση και στη συνέχει αμε την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Ούτως ή άλλως ο 32χρονος ακραίος χαφ δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Μάκη Χάβου για την επόμενη σεζόν στη Φθιώτιδα και ο παίκτης θα αποχωρήσει έπειτα από 30 παιχνίδια σε Super League και Κύπελλο με δυο γκολ συνολικά.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Denis Epstein, για καθαρά οικογενειακούς λόγους του παίκτη. Τον ευχαριστούμε για προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Γερμανός μέσος μετά την αποχώρησή του, δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της Λαμίας για την συνεργασία και την πολύ καλή χρονιά που είχαμε και εύχομαι ό,τι καλύτερο στο μέλλον".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα