Ολυμπιακός: Η συνάντηση με τον Μέντες με στόχο το... 3 στα 5!

Ολυμπιακός: Η συνάντηση με τον Μέντες με στόχο το... 3 στα 5!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η συνάντηση με τον Μέντες με στόχο το... 3 στα 5!

bet365

Η νέα σειρά επαφών του Ολυμπιακού με τον μεγαλοατζέντη Μέντες (σ.σ. με τον οποίο γίνονται και επαφές με την Φόρεστ) θα καταδείξει οριστικά το τι θα γίνει με πέντε παίκτες του στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μέντες αυτήν την στιγμή έχει εμπλοκή με πέντε παίκτες στον Ολυμπιακό και οι επαφές που θα γίνουν στο προσεχές διάστημα μαζί του θα καθορίσουν το πλαίσιο της επόμενης χρονιάς. Οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων έχουν μιλήσει ξανά με τον Ζόρζε Μέντες - που κάνει συζητήσεις και για παίκτες στην Φόρεστ - αλλά ο πλέον καθοριστικός κύκλος συζητήσεων πάει για μετά το Πάσχα. Ο Μέντες έχει στον Ολυμπιακό τους Ποντένσε, Σα, Μιράντα, Χασάν και Ντίας. Από αυτούς τους παίκτες η ομάδα του Μαρτίνς θέλει να κρατήσει τους τρεις. Ας δούμε μία μία τις περιπτώσεις:

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Έχοντας συμβόλαιο έως το 2022 είναι ένας παίκτης σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ο Ντάνιελ Ποντένσε θέλει - παρά την ζήτηση που έχει - να μείνει για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα στο Λιμάνι και φυσικά οι Πειραιώτες δεν συζητούν καν ενδεχόμενο να φύγει. Φέτος ο Πορτογάλος winger έχει 41 ματς με 8 γκολ και 9 ασίστ. Ποσοστό παραμονής: 70%.

ΖΟΣΕ ΣΑ: Στον Ολυμπιακό παραμένουν αισιόδοξοι πως ο Σα θα κλείσει και τυπικά. Ο έμπειρος πορτιέρο είναι δανεικός από την Πόρτο και οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων έχουν κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για το τελικό deal παραμονής. Ο Σα φέτος έχει 31 ματς με τον πειραϊκό σύλλογο. Ποσοστό παραμονής: 65%.

ΡΟΝΤΕΡΙΚ ΜΙΡΑΝΤΑ: Ο ίδιος ο παίκτης ενδεχομένως και να ήθελε να μείνει αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόθεση να τον αγοράσει από την Γουλβς. Ο έμπειρος στόπερ φέτος είχε 20 ματς με 3 ασίστ. Λογικά δεν μένει ούτε στην Γουλβς ο Ροντερίκ Μιράντα, από την οποία ίσως φύγει ακόμα και ως ελεύθερος. Ποσοστό παραμονής: 20%.

ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ: Αποκτήθηκε ως δανεικός από την Μονακό μετά την διακοπή του συμβολαίου με την Φόρεστ για να μπορέσει να πιάσει Λιμάνι. Έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία αλλά δεν έχει πείσει για να μείνει. Στον Ολυμπιακό φέτος έχει 10 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ. Ποσοστό παραμονής: 30%.

ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ: Ο Μαρτίνς τον θέλει πολύ αλλά ο Ολυμπιακός δεν δίνει τα 4 ή 4,5 κατά άλλους εκατ. ευρώ που ζητάει η Μπράγκα για αγορά. Ίσως επειδή ο Πορτογάλος τεχνικός επζητά να μείνει να αναζητηθεί σχετική φόρμουλα, καθώς και ο Αιγύπτιος θέλει να μείνει. Δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα συμβεί αυτό αλλά εάν γίνει τότε θα κινδυνέψει η θέση του Γκερέρο. Ο Χασάν έχει φέτος στον Ολυμπιακό 31 ματς με 14 γκολ. Ποσοστό παραμονής: 37%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα