Μπέγκας: «Θα είμαστε εδώ για τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Gazzetta team
Μπέγκας: «Θα είμαστε εδώ για τον ΠΑΣ Γιάννινα»

bet365

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας ανέφερε πως θα είναι κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ανέφερε πως εδώ και πολλά χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο, γεμίζει τον κόσμο με απογοητεύσεις.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, προχώρησε σήμερα στην παρακάτω δήλωση:

«Εδώ και πολλά χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντί να μας προσφέρει τη χαρά του παιχνιδιού, μας γεμίζει απογοητεύσεις από πολλά και σύνθετα γεγονότα που το έχουν οδηγήσει – δυστυχώς- σε απαξίωση στα μάτια των υγιών φιλάθλων και στη συνείδηση αυτών που το αγαπούν πραγματικά.

Οφείλουν τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου να διασφαλίσουν, με τη λειτουργία τους και τις αποφάσεις τους, τη διαφάνεια, την αμεροληψία, την ισονομία, τις ίσες αποστάσεις απέναντι σε όλες τις ομάδες.

Διαχρονικά οφείλουν να μην επιτρέπουν να δημιουργείται καμία «σκιά», καμία αμφιβολία, γιατί μόνο έτσι μπορούν να συμβάλουν στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, που είναι και το ζητούμενο.

Δράττομαι της ευκαιρίας ενός πολύ δυσάρεστου γεγονότος – έτσι όπως εξελίχθηκε – για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για να διατυπώσω μια γενικότερη σκέψη μου που αφορά την ομάδα κι ελπίζω να φανεί χρήσιμη για τη συνέχεια.

Έτσι όπως έχει δομηθεί σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι ομάδες – όπως και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – αποτελούν ανώνυμες εταιρείες. Όμως υπάρχουν ομάδες που δεν είναι απλά εταιρείες. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει μια ιστορία που τον συνδέει με την καρδιά και το συναίσθημα του κάθε Γιαννιώτη.

Στη συνείδηση όλων μας, ο ΠΑΣ είναι η ομάδα της πόλης μας, ακόμα κι αν αλλάζουν διοικήσεις.

Αυτό θα πρέπει να το κατανοήσουν, να το σεβαστούν, να το ενισχύσουν – αν θέλετε ακόμη και να το αξιοποιήσουν γιατί είναι προς το συμφέρον τους- οι εκάστοτε διοικήσεις της «Ανώνυμης Εταιρείας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

Ως ένας άνθρωπος που έμαθε να αγαπάει τον ΠΑΣ από παιδί, είμαι με το συναίσθημα δίπλα στην ομάδα.

Θεσμικά όμως, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, έχω δηλώσει πολλές φορές, ότι είμαστε υπέρ των συνεργασιών και των συνεργειών , γιατί μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε πρακτικά αποτελέσματα προς όφελος του τόπου μας. Την ίδια διάθεση συνεργασίας έχω εκδηλώσει και απέναντι στον ΠΑΣ.

Επαναλαμβάνω ότι ως Δημοτική Αρχή, ως Δήμος Ιωαννιτών, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ και για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Περιμένουμε … θέλουμε, τις κινήσεις, την ενημέρωση και τις πρωτοβουλίες:

-που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να σταθούμε ενεργά στο πλευρό του ΠΑΣ στο πλαίσιο μιας διαρκούς και ειλικρινούς σχέσης κι όχι μόνο στις δύσκολες στιγμές, όπως είναι οι τωρινές

– και θα μας δώσουν τη δυνατότητα να αναδείξουμε από κοινού, Δήμος και ΠΑΣ, την κοινωνική διάσταση που μπορεί να έχει για την πόλη μας η ομάδα διαχρονικά».

*Την ίδια ακριβώς δήλωση είχε κάνει ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, στις 22 Απριλίου του 2016, με αφορμή άλλα γεγονότα που εκτυλίσσονταν εκείνη την περίοδο εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα