Μάντζιος: «Για την ιστορία του Πανιωνίου»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Για την ιστορία του Πανιωνίου»

bet365

Ο κόουτς των «κυανέρυθρων» είχε μόνο καλά λόγια να πει για όλους στην ομάδα
Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο Ακης Μάντζιος, μετά την αποψινή τους νίκη επί του ΠΑΣ. «Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και συγχαρητήρια. Θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι, χωρίς να έχουμε και βαθμολογικό άγχος. Θέλαμε να παίξουμε για τον Πανιώνιο και την ιστορία μας. Ήταν δύσκολη εβδομάδα, ακουγόντουσαν πολλά, εμείς τα καταφέραμε. Είμαστε στην 6η θέση και είναι μεγάλη υπόθεση γι΄αυτη την ομάδα. Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όπως και ο κόσμος που μας βοήθησε πολύ», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε για τους «ψίθυρους» που υπήρξαν. «Σε τέτοιες περιπτώσεις ακούγονται πολλά και πολλές φορές επηρεάζονται και οι ποδοσφαιριστές. Θέλαμε να τα βγάλουμε όλα αυτά από το μυαλό μας και τα καταφέραμε».
Για το ματς της Τρίπολης σχολίασε πως «θα παίξουμε με την ομάδα όπως παίζουμε συνέχεια και στο ματς με την Τρίπολη θα παίξουμε για βαθμούς ή βαθμό. Θα δούμε τι απουσίες θα έχουμε, γιατί υπάρχουν και τιμωρημένοι». Κλείνοντας ρωτήθηκε αν έχει αρχίσει ο σχεδιασμός. «Σιγά-σιγά ναι έχει αρχίσει...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα