Πασχαλάκης: «Μεγάλη προσμονή για την κούπα»

Πασχαλάκης: «Μεγάλη προσμονή για την κούπα»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Μεγάλη προσμονή για την κούπα»

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα σημερινά γενέθλια του ΠΑΟΚ και το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με το Λεβαδειακό.

Ο Έλληνας διεθνής «πορτιέρε» του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ευχήθηκε να φτάσει ο «Δικέφαλος» στο υψηλότερο εγχώριο «σκαλοπάτι» αλλά και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

«Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει στην πορεία αυτών τον ετών να δημιουργήσει ένα τεράστιο λαό. Η ιστορία της είναι ένδοξη και πραγματικά υπάρχει υπερηφάνεια από όλο τον φίλαθλο κόσμο που η ομάδα βρίσκεται σε αυτό το σημείο.

Υπάρχει μεγάλη προσμονή για αυτό το πρωτάθλημα. Θέλουμε να ζήσουμε όμορφες στιγμές, να ενωθεί κι άλλο αυτός ο κόσμος και να καταφέρουμε να φτάσουμε τον σύλλογο στο ψηλότερο σκαλοπάτι της Ελλάδος και να μεγαλώσουμε την ευρωπαϊκή της ιστορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα