ΑΕΚ: Έτοιμος για ΑΕΛ ο Κλωναρίδης

ΑΕΚ: Έτοιμος για ΑΕΛ ο Κλωναρίδης

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έτοιμος για ΑΕΛ ο Κλωναρίδης

bet365

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στη μέση και τίθεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έπειτα από το χθεσινό ρεπό επέστρεψαν το πρωί της Τετάρτης στα Σπάτα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, τον τελευταίο εντός έδρας για τη φετινή σεζόν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα μπορεί να υπολογίζει στον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση από το ματς με τη Λαμία και προπονήθηκε κανονικά.

Το μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος συνεχίζει ατομικό λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς προσαγωγούς, αναμένοντας την οριστική απόφαση για το αν θα προχωρήσει σε επέμβαση.

Για το ματς κόντρα στην ΑΕΛ, ο Χιμένεθ δεν θα έχει διαθέσιμους φυσικά τους Τάσο Μπακασέτα και Μάρκο Λιβάια που εκτίουν λόγω καρτών, με τον Σεβιγιάνο κόουτς να αναμένεται και σε αυτό το παιχνίδι να προχωρήσει στο καθιερωμένο rotation.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Πέμπτης στα Σπάτα στις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα