Πανιώνιος: Οι «ενδείξεις» για τις ανανεώσεις

Γιώργος Ντυμένος
Πανιώνιος: Οι «ενδείξεις» για τις ανανεώσεις

bet365

Λόγω της μη αδειοδότησης των «κυανέρυθρων», φαίνεται πως ένας εκ των Μανιάτη ή Μπουμάλ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην πλατεία
Με περιορισμούς στις μεταγραφικές του κινήσεις καλείται να πορευτεί ο Πανιώνιος, λόγω της μη αδειοδότησής του ενόψει της επόμενης σεζόν, ξέχωρα από τον «βραχνά» του -6 που θα ξεκινήσει την αγωνιστική περίοδο 2019/20.
Μεταξύ όλων των άλλων οι «κυανέρυθροι» καλούνται να προχωρήσουν σε λίγες ανανεώσεις. Εκείνη του «κάπτεν» Κόρμπου ολοκληρώθηκε, όπως άλλωστε διαμήνυσαν τότε και επίσημα από την πλατεία αναγνωρίζοντας την προσφορά του, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στα τέλη του 2018, άρα απομένουν ακόμη δύο.
Η πρώτη, κατά πάσα πιθανότητα, θα πάει στον Παπαγεωργίου, καθώς είναι ένας παίκτης που δύναται να προσφέρει σε περισσότερες από μία θέσεις (κάτι πολύ σημαντικό για τα δεδομένα του νέου «κυανέρυθρου» ρόστερ), όμως για την έτερη όμως υπάρχουν... εκκρεμότητες. Ολα δείχνουν πως θα κριθεί μεταξύ των Γιάννη Μανιάτη και Ολιβιέ Μπουμάλ, παικτών που αποκτήθηκαν τον Γενάρη ή πιο σωστά, επέστρεψαν τότε στη Νέα Σμύρνη. Το τοπίο δείχνει «θολό», αλλά ας προσπαθήσουμε να καταγράψουμε τα δεδομένα ή έστω τις πρώτες ενδείξεις που υπάρχουν.
* Πρόκειται για δύο πολύ καλούς παίκτες, που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα και για αυτό άλλωστε δεν χρειάστηκαν χρόνο προσαρμογής.
* Ο μεν Μανιάτης παίζει στον άξονα, ο δε Μπουμάλ στα άκρα και μέχρι στιγμής μετρούν 6 και 7 συμμετοχές αντίστοιχα. Μάλιστα ο δεύτερος βρήκε και μία φορά δίχτυα.
* Αμφότεροι αποκτήθηκαν με συμβόλαια συνεργασίας 6 μηνών και ήρθαν στην πλατεία γνωρίζοντας τις δυσκολίες που τυχόν θα προκύψουν. Παρόλα αυτά παίζουν σαν να έχουν συμβόλαιο για χρόνια, κάτι που «λέει» πολλά...
* Φαινομενικά υπάρχει μεγαλύτερη «πίεση» για παίκτες στη θέση του Καμερουνέζου. Στο «6-8» ξέχωρα από τον αρχηγό Κόρμπο μπορεί να δούμε τον Οικονομίδη, τον Παπαγεωργίου (εφόσον μείνει), τον Κούρντι, τον Μαξίμοβιτς αλλά και τον Κεϊτά ο οποίος από καιρό είναι νοκ άουτ λόγω τραυματισμού. Αντίθετα στο μεσοεπιθετικό σκέλος – κυρίως αν αποχωρήσει ο Ντουρμισάι – παρατηρείται έλλειψη. Αλλωστε είναι «ανοικτό» το τι μέλλει γενέσθαι και με τον Σπιριντόνοβιτς. Οχι φυσικά να μείνει ελεύθερος, αλλά για τον 26χρονο «αιωρείται» αν θα «σκάσει» πρόταση ή όχι. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο και ικανοποιεί την ομάδα, είναι πολύ πιθανό να πωληθεί, κάτι που θα μειώσει περαιτέρω τις σχετικές εναλλακτικές λύσεις.
* Αυτόματα μεγάλο ρόλο θα «παίξει» αν το επόμενο διάστημα υπάρξει κάτι επίσημο με τους Σπιριντόνοβιτς και Ντουρμισάι. Αλλωστε το ζήτημα δεν θα «τραβήξει» για καιρό.
*Υπό αυτές τις συνθήκες, αν και... παρακινδυνευμένο, μπορεί να «ειπωθεί» πως η ζυγαριά... γέρνει υπέρ του Μπουμάλ. Ομως ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Αν τελικά υπάρξει κίνηση να μείνουν και οι 3 (Παπαγεωργίου, Μπουμάλ, Μανιάτης), αυτόματα ο Πανιώνιος δεν θα μπορεί να πάρει άλλον παίκτη άνω των 23 ετών ανεξαρτήτου εθνικότητας, παρά μόνο μέχρι τη συγκεκριμένη ηλικία και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα