ΟΦΗ: Κανονικά προπονήθηκε ο Μιχόγεβιτς

ΟΦΗ: Κανονικά προπονήθηκε ο Μιχόγεβιτς

Gazzetta team
ΟΦΗ: Κανονικά προπονήθηκε ο Μιχόγεβιτς

bet365

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ το απόγευμα της Δευτέρας (15/4), με τον Μάρκο Μιχόγεβιτς να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του Χάιμε Βέρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (21/04). Μέρος της προπόνησης ο Στρέζος, ατομικό ο Σακόρ, θεραπεία ο Παπάζογλου.

Ο τεχνικός των Ομιλιτών είδε με ικανοποίηση τον Βόσνιο στόπερ να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Αντίθετα, ο Πάτρικ Βουό, που επρόκειτο να παίξει ως βασικός απέναντι στον Παναθηναϊκό, πριν αισθανθεί ενοχλήσεις στην προθέρμανση, έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, από την προθέρμανση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας για όσους δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα του ΟΑΚΑ, ενώ όσοι πήραν χρόνο συμμετοχής ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Γιώργος Στρέζος πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ο Τάσος Παπάζογλου έκανε θεραπεία, ο Βαγιεμπά Σακόρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Γιάννης Δερμιτζάκης με τον Δημήτρη Κομεσίδη.

Την Τρίτη (16/4) η ομάδα έχει ρεπό και επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (17/4).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα