«Βγάλτε τις φανέλες» από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα, τα... άκουσε για ΟΦΗ ο Πετράκης! (vid)

Gazzetta team
«Βγάλτε τις φανέλες» από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα, τα... άκουσε για ΟΦΗ ο Πετράκης! (vid)

bet365

Περίπου 50 συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησαν την παραίτηση του Γιάννη Πετράκη, ενώ αποδοκίμασαν τους παίκτες με το γνωστό σύνθημα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Ηπειρώτες δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Αρκάδες (0-0), υποχώρησαν εντός της ζώνης του υποβιβασμού μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού και πλέον αναγκάζονται να ανατρέψουν τη δύσκολη κατάσταση, όπως δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου.

Από τα «πυρά» της κερκίδας πάντως δεν γλίτωσε ούτε ο Έλληνας τεχνικός, ούτε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που έγιναν αντικείμενο αποδοκιμασιών μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Μάλιστα ο Γιάννης Πετράκης έγινε αποδέκτης... υποτιμητικών σχολίων που αφορούσαν τόσο τον ΟΦΗ, όσο και την καταγωγή του από την Κρήτη.

Συγκεκριμένα, περίπου 50 συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα περίμεναν να ολοκληρώσει ο προπονητής της ομάδας τους τις δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια του φώναξαν να παραιτηθεί, ενώ ακούστηκε και το σύνθημα «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω» προς τους ποδοσφαιριστές.

Η ένταση συνεχίζεται με τα ΜΑΤ να έχουν κρατήσει τους φιλάθλους μακριά από τα αποδυτήρια των Ζωσιμάδων, ενώ τελικά το λεωφορείο αποχώρησε με την όπισθεν από την Τζαβέλλα προς την 28ης Οκτωβρίου για να μην περάσει μπροστά από τους οργανωμένους και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα