«Έκλεισε» Σκαφίδα ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
«Έκλεισε» Σκαφίδα ο Πανιώνιος

bet365

Οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν το παιδομάζωμα για τη νέα σεζόν και έκλεισαν τον 20χρονο τερματοφύλακα, πρώην του Ολυμπιακού, Δημήτρη Σκαφίδα.

Η διαφαινόμενη μη απόκτησης άδειας από τον Πανιώνιο αναγκάζει τους Νεοσμυρνιώτες να βγουν στην αγορά για την απόκτηση νεαρών Ελλήνων παικτών κάτω των 23 ετών. Έτσι, μετά τους Μασούρα και Χρούσιελ (ο δεύτερος είναι μια ανάσα από το να υπογράψει), οι «κυανέρυθροι» έκλεισαν τον νεαρό τερματοφύλακα, Δημήτρη Σκαφίδα.

Ο 20χρονος πορτιέρο προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, αλλά δεν κατάφερε να παίξει σε επίσημο παιχνίδι της πρώτης ομάδας και μετά την έλευση του Σα αποχώρησε αφού βρέθηκε τέταρτος στην ιεραρχία. Το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις στην Καλλιθέα για να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και στον Πανιώνιο θεωρούν ότι ο Σκαφίδας έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί και να φτάσει κάποια στιγμή γιατί όχι και να πάρει θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα