«Ημέρα ΠΑΟΚ»: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία! (vid)

«Ημέρα ΠΑΟΚ»: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία! (vid)

Gazzetta team
«Ημέρα ΠΑΟΚ»: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία! (vid)

bet365

O κόσμος του ΠΑΟΚ αποδείχθηκε συνεπής στο κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και συμμετείχε με εντυπωσιακό τρόπο στην «Ημέρα ΠΑΟΚ», που ολοκληρώθηκε με νέο ρεκόρ συλλογής τροφίμων.

Για 8η χρονιά πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα ΠΑΟΚ» με την συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των συσσιτίων πέντε Μητροπόλεων της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ, ενιαίος και αδιαίρετος, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της «ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΟΚ», κατά την οποία έσπασε το φράγμα της συγκέντρωσης 100 τόνων τροφίμων υπέρ των συσσιτίων των Ιερών Μητροπόλεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, ευχαριστεί όλο τον κόσμο, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του».

Δείτε μέσα από το PAOK TV πλάνα από τη συγκομιδή των τροφίμων έξω από την Τούμπα, αλλά και τις δηλώσεις του Θανάση Κατσαρή με αφορμή την πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα