Βιεϊρίνια: «Δεν μου αρέσει η λέξη "ηγέτης", όλοι βοηθάμε την ομάδα»

Βιεϊρίνια: «Δεν μου αρέσει η λέξη "ηγέτης", όλοι βοηθάμε την ομάδα»

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Δεν μου αρέσει η λέξη "ηγέτης", όλοι βοηθάμε την ομάδα»

bet365

«Παρών» σε οποιοδήποτε ρόλο τον χρειαστεί ο προπονητής του δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μαζί με τον Γιώργο Κούδα μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολη νίκη (3-0) κόντρα στη Λαμία για την 27η αγωνιστική της Super League κι έφτασε ακόμα πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν τη λήξη του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων», Αντελίνο Βιεϊρίνια, παραχώρησε μια ξεχωριστή συνέντευξη στην ΕΡΤ, μαζί με τον Γιώργο Κούδα, συζητώντας για τη φετινή σεζόν και όσα κατάφερε η ομάδα, ώστε να επαναλάβει τις δόξες της εποχής του «Μεγαλέξανδρου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Μετά από τόσα χρόνια είμαστε τόσο κοντά για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε παλέψει πολύ και πέρσι και φέτος να πετύχουμε αυτό τον στόχο, μέχρι να το πάρουμε και μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά, αλλά έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα.

Δεν μου αρέσει η λέξη ηγέτης. Είναι τιμή μου, αλλά νομίζω πως όλοι οι παίκτες δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο. Η εμπειρία που έχω με βοηθάει να είμαι πιο καλά στο παιχνίδι. Νομίζω πως όλοι βοηθάμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία έπαιξα μπακ. Σε όλη την καριέρα μου ήθελα να βοηθάω την ομάδα μου όπως ήθελε ο προπονητής, αυτό κάνω και τώρα. Για μένα δεν είναι η καλύτερη θέση που θέλω να παίζω αλλά αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα. Δεν μπορώ να σου πω. Παίζουμε άλλο ποδόσφαιρο, είχαμε έναν επιθετικό που σε μισή ευκαιρία έβαζε γκολ. Από την στιγμή που έφυγε, βρήκαμε άλλον επιθετικό που κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά βοηθάει δίνοντας και μπαλιές σε άλλους παίκτες και σκοράρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα