Η δυάδα & οι ισοπαλίες !

Book-nomikarios Book-nomikarios
Η δυάδα & οι ισοπαλίες !

bet365

Δυάδα σημείων αυστηρά απ' το ποδοσφαιρικό κουπόνι, αλλά και πέντε προτεινόμενες ισοπαλίες μας "δανείζει" σήμερα ο Book-nomikarios.
- O Λεβαδειακός με το "Χ" ούτε σώζεται, ούτε καν έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής (πόσο δε με το πρόγραμμα που έχει), επομένως πάει στην Τρίπολη θέλοντας πάση θυσία το τρίποντο. Ο Αστέρας Τρίπολης αυστηρά θεωρητικά δεν καταδικάζεται με ισοπαλία, όμως την επόμενη εβδομάδα παίζει στους Ζωσιμάδες, οπότε θέλει να έχει μια διαφορά ασφαλείας. Συν τις άλλοις, οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά ποιοτικότερη ομάδα και είναι δικαίως το φαβορί για το τρίποντο. Με δεδομένο ότι ο Λεβαδειακός ΔΕΝ θα ταμπουρωθεί διότι ΔΕΝ εξυπηρείται με το Χ, ο Αστέρας που μπορεί να παίξει καλά όταν βρει χώρους, μπορεί να καθαρίσει το ματς.
- Η Φεϊρένσε έχει κατ' ουσίαν υποβιβαστεί. Παρά την αποχώρηση του Νούνο Σάντος απ' τον πάγκο της τον Φεβρουάριο (ήταν 2 γεμάτα χρόνια και κάτι στην ομάδα), δεν άλλαξε κάτι με τον Φιλίπε Μάρτινς που μετράει 6 ήττες και 1 ισοπαλία. Καταδικαστικό το 0-1 με τη Σετούμπαλ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Η Μπενφίκα δίνει μάχη τίτλου με την Πόρτο που αμφότερες συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Διαθέτει 4 παίχτες με διψήφιο αριθμό γκολ στη λίγκα και αυτό μαρτυράει πολλά, αν και 1 εξ αυτών, ο Ράφα Σίλβα (21/10) είναι τιμωρημένος απόψε. Οι αετοί της Λισσαβώνας αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του κυπέλλου απ' την Σπόρτινγκ αλλά δεν τους νοιάζει. Θέλουν πάση θυσία το πρωτάθλημα και ό,τι προκύψει στη europa league έχει καλώς. Πριν τη δύσκολη έξοδο στην έδρα της Μπράγκα, έχουν τη Φεϊρένσε απόψε και μετά 2 κολλητά εντός με Σετούμπαλ και Μαρίτιμο και το 9άποντο το θέλουν πάση θυσία.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΥΑΔΑ ΤΙPS
EΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ -> 1 (1.42)
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΡΙΜΕΪΡΑ ΛΙΓΚΑ : ΦΕΪΡΕΝΣΕ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ -> 2 (1.25)
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ (ΜΟΝΑ)
ITAΛΙΑ ΣΕΡΙΕ Β : ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ - ΛΕΤΣΕ -> Χ (3.15)
ITAΛΙΑ ΣΕΡΙΕ Β : ΚΟΖΕΝΤΣΑ - ΚΡΟΤΟΝΕ -> Χ (2.90)
ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΓΚ Ι : TOYΛΟΥΖ - ΝΑΝΤ -> Χ (3.20)
ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ : ΡΟΥΜΠΙΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ -> Χ (2.75)
ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕΓΟΥΝΤΑ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ : AΛΚΟΡΚΟΝ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ -> Χ (2.90)
ΥΓ- 1. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ$ ΜΑΡΤΙΟΥ (BWM.GR) : Τρεις στους τρεις (3/3) θετικότατους μήνες βιώνουμε το 2019 ! Και τον Μάρτιο (όπως είχαμε πράξει και τον Φεβρουάριο και τον Ιανουάριο) βγήκαμε νικητές έχοντας μάλιστα κερδοφορία ΚΑΙ στις 3 εν ενεργεία στήλες της ιστοσελίδας (και όχι απλώς εν συνόλω). Στα tips ΣΚΙΣΑΜΕ με + 21.74% YIELD και + 6.629 μονάδες κέρδος, στις ισοπαλίες είχαμε + 6.71% YIELD και + 1.147 μονάδες, ενώ στα ειδικά στοιχήματα δικαιωθήκαμε με + 18.81% YIELD και + 2.125 μονάδες !Το ΤΑΜΕΙΟ σε ΟΛΕΣ τις στήλες από 1/1/19 εως και σήμερα γράφει + 26.884 μονάδες !
ΥΓ -2. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail στο [email protected] .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).