Παναθηναϊκός: Σερί στο φινάλε

Παναθηναϊκός: Σερί στο φινάλε

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Σερί στο φινάλε

bet365

Ο Παναθηναϊκός, που είναι βαθμολογικά αδιάφορος, φιλοξενεί τον Άρη στο άδειο ΟΑΚΑ και θέλει το ᾽᾽τρίποντο᾽᾽ για να συνεχίσει στις νίκες. Πρόβλημα με Κουλιμπαλί, πρόλαβε ο Αρμενάκας!

Το φετινό πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και ο στόχος της πεντάδας για τον Παναθηναϊκό έκανε… φτερά εξαιτίας της ελεύθερης πτώσης της ομάδας του Γιώργου Δώνη μέσα στο 2019. Τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η σίγουρη αφαίρεση τριών βαθμών εξαφάνισαν ακόμη και τις τελευταίες μαθηματικές ελπίδες και το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο για το τριφύλλι στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός είναι αδιάφορος. Το συγκρότημα του Έλληνα τεχνικού θέλει την νίκη για να φτιάξει ένα σερί μετά και το εύκολο πέρασμα από την Ριζούπολη αλλά για να μπει στον δρόμο των επιτυχίων και να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά στις αγωνιστικές που απομένουν.

Υπό διαφορετικές συνθήκες, δηλαδή αν δεν υπήρχε η αφαίρεση εννιά βαθμών συνολικά, ο Παναθηναϊκός με νίκη επί του Άρη θα έφτανε τους 44 βαθμούς πάνω στο χορτάρι και θα τον ξεπερνούσε στην βαθμολογία, έχοντας βλέψεις ακόμη και για την τέταρτη θέση. Με το αν, όμως, δεν έχουμε πραγματικότητα και η ιστορία θα γράψει για ακόμη μία σεζόν που ο σύλλογος έμεινε πολύ μακριά από τους παραδοσιακούς του στόχους με ευθύνη της διοίκησής του.

Από κει και πέρα, η προετοιμασία των πρασίνων ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γιάννη Μπουζούκη που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, τον Μαυρομμάτη που είναι σε φάση επιστροφής από τραυματισμό ενώ στην σημερινή προπόνηση χτύπησε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, αποχώρησε και έμεινε εκτός αποστολής. Το μέγεθος του προβλήματος θα φανεί από τις εξετάσεις που θα κάνει ο Αφρικανός αμυντικός.

Στον αντίποδα, ο Πάνος Αρμενάκας ξεπέρασε την ίωση και κόντρα στα προγνωστικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Αρμενάκας, Εμμανουηλίδης, Μακέντα, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα