Ζημιά ο Μπαργκάν στην ΑΕΛ

Gazzetta team
Ζημιά ο Μπαργκάν στην ΑΕΛ

bet365

Ο ακραίος της Λάρισας τραυματίστηκε και ενδέχεται να μην παίξει ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν. Εκτός ο Ακόστα για τη Νέα Σμύρνη.
Χωρίς τον Μπαργκάν ενδέχεται να ολοκληρώσει η Λάρισα τη σεζόν, καθώς ο ακραίος της φαίνεται πως έχει χτυπήσει σοβαρά και ενδέχεται να μην παίξει ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν. Ετσι δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς της Νέας Σμύρνης, όπου ο Φέστα δεν θα έχει ακόμη τους «κομμένους» Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, αλλά και τον μακροχρόνια τραυματία Χούμπτσεφ. Εκτός έμεινε και ο Ακόστα (με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του), σε αντίθεση με τον Νούνιτς που εξέτισε και επιστρέφει. Ο Σετσέροβιτς που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, στο εντός έδρας ματς με το Λεβαδειακό, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.
Η αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από τους Κρίστινσον, Παϊτέρη, Ζίζιτς, Γκόλια, Μόρα, Γκόικοβιτς, Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μπέρτο, Γιακιμόφσκι, Σετσέροβιτς, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Κούνιτς, Σικάφκα, Νούσιο και Γρομητσάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα