ΠΑΟΚ: Η δύναμη των άκρων (pics-poll)

ΠΑΟΚ: Η δύναμη των άκρων (pics-poll)

ΠΑΟΚ: Η δύναμη των άκρων (pics-poll)

bet365

Απίστευτα νούμερα συνοδεύουν την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να παίρνουν τεράστια βοήθεια από τους καλύτερους μπακ στην Ελλάδα, Βιεϊρίνια και Μάτος.

Στον φετινό ΠΑΟΚ τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε τίποτα αφήνεται στην τύχη του. Απόδειξη; Η τεράστια συμβολή που έχουν στην πορεία του «Δικεφάλου», σε πρωτάθλημα και κύπελλο, οι δύο μπακ του, ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Λέο Μάτος.

Οι αριθμοί που συνοδεύουν την εκπληκτική πορεία είναι άκρως εντυπωσιακοί:

Οι δύο ποδοσφαιριστές, αν και ξεκινούν από την άμυνα, έχουν πετύχει το 13.6% των φετινών γκολ του ΠΑΟΚ.

Ο Βιεϊρίνια μετράει έξι γκολ και ο Μάτος άλλα τόσα στην τρέχουσα περίοδο, εκ των οποίων τα 11 από τα 12 γκολ να έχουν σημειωθεί μέσα στο 2019 και σε 17 αγώνες.

Πώς σκοράρουν; Ο «κάπτεν» του «Δικεφάλου», κυρίως, με το εκπληκτικό δεξί του πόδι (87%) και ο «El Loco» του ΠΑΟΚ με το κεφάλι (64%) αν και στον πρώτο ημιτελικό σκόραρε εις διπλούν με το δεξί πόδι.

Αν και αμυντικοί έχουν συμβάλει και στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Πορτογάλος αρχηγός μετράει τέσσερις ασίστ σε 34 αγώνες και ο Βραζιλιάνος μπακ μετράει τρεις ασίστ σε 40 συμμετοχές.

Πιο αναλυτικά τα νούμερα του Αντρέ Βιεϊρίνια σε πρωτάθλημα και κύπελλο την τρέχουσα περίοδο:

Πιο αναλυτικά τα νούμερα του Λέο Μάτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο την τρέχουσα περίοδο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα