Ίωση ο Αρμενάκας

Ίωση ο Αρμενάκας

Νίκος Αθανασίου
Ίωση ο Αρμενάκας

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός απουσίασε από την προπόνηση της Πέμπτης και είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη.

Μετά την νίκη επί του Απόλλωνα, ο Παναθηναϊκός θέλει να πετύχει δεύτερη σερί νίκη το Σάββατο κόντρα στον Άρη στο άδειο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους, ωστόσο, ο Γιώργος Δώνης δεν είχε στην διάθεσή του τον Πάνο Αρμενάκα. Ο νεαρός άσος που έκανε ντεμπούτο την Δευτέρα στην Ριζούπολη, ταλαιπωρείται από ίωση και είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει να είναι έστω και στην αποστολή για το παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με πάσες και τελειώματα και ολοκληρώθηκε με διπλό στα 3/4 του γηπέδου. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπουζούκης, γυμναστήριο ο Μαυρομμάτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα