Έτσι τέθηκε θέμα Ανσαριφάρντ στον Άρη

Έτσι τέθηκε θέμα Ανσαριφάρντ στον Άρη

bet365

Η συζήτηση μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού για τον Φραν Βέλεθ είχε ρίξει στο τραπέζι και την περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο φάκελος «Καρίμ Ανσαριφάρντ» κατατέθηκε στον Άρη πριν από τουλάχιστον έναν μήνα, για την ακρίβεια, στο διάστημα όπου ο Ολυμπιακός ζήτησε να μάθει τα δεδομένα απόκτησης των δικαιωμάτων του Φραν Βέλεθ. Οι Πειραιώτες ουσιαστικά έκαναν αυτό που λένε οι Αμερικάνοι… test the waters και θέλησαν να μάθουν τις απαιτήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη. Τότε, η συζήτηση ήταν περισσότερο φιλολογικού χαρακτήρα και δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό το επίπεδο από τη στιγμή που δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση.

Σ’ εκείνες τις συζητήσεις, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ζήτησε να μάθει τα δεδομένα της υπόθεσης του Ανσαριφάρντ καθώς ο Ιρανός επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία επίσης είναι ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πριν από λίγα 24ώρα, οι Βρετανοί σημείωσαν ότι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Ιρανός επιθετικός θα επιστρέψει στην Ελλάδα, δίχως όμως να σημειώσουν ότι πρόκειται για τον Ολυμπιακό, πράγμα το οποίο φαντάζει ως το πιο πιθανό. Με πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της επόμενης χρονιάς.

Αν εκείνη η συζήτηση – με αφορμή τον Βέλεθ – εξελιχθεί σε συζήτηση και για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, είναι κάτι που θα φανεί στο εγγύς μέλλον. Το βέβαιο είναι ότι ο Άρης δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του Ιρανού, το οποίο είναι περίπου στα 700.000 ευρώ και κυρίως όμως η όλη ιστορία θα εξαρτηθεί από το μέλλον των συζητήσεων μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη για τον Φραν Βέλεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα