Μπήκε ο Μπάσα, ατομικό πρόγραμμα για τον Τόνσο

Μπήκε ο Μπάσα, ατομικό πρόγραμμα για τον Τόνσο

Gazzetta team
Μπήκε ο Μπάσα, ατομικό πρόγραμμα για τον Τόνσο

bet365

Ο Μίτζεν Μπάσα τέθηκε στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη για τον εκτός έδρας αγώνα (6/4, 19:00) με τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Μάρτιν Τόνσο.

Ο Αλβανός διεθνής μέσος συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης σημείωσε: «Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε ο Μίτζεν Μπάσα, ενώ ο Μάρτιν Τόνσο ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».

*Παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Άρη γευμάτισαν μαζί μετά τη σημερινή (3/4) πρωινή προπόνηση καθώς ο φίλαθλος του Άρη, Παναγιώτης Λαζαρίδης, έκανε το τραπέζι στην ομάδα του Άρη στην ψαροταβέρνα δικής του ιδιοκτησίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα