Έτσι «ξεκλειδώνει» η παραμονή Βαρέλα στον ΠΑΟΚ!

Έτσι «ξεκλειδώνει» η παραμονή Βαρέλα στον ΠΑΟΚ!

Έτσι «ξεκλειδώνει» η παραμονή Βαρέλα στον ΠΑΟΚ!

bet365

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα, μια από τις τελευταίες εκκρεμότητες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ.

Πλησιάζει η ώρα για τις υπογραφές και την οριστικό τέλος στο σήριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει μια σειρά από σημαντικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να φτάσουμε στην οριστική συμφωνία.

Από τη μία πλευρά υπάρχει η έντονη επιθυμία του ΠΑΟΚ να διατηρήσει έναν εκ των κορυφαίων παικτών την τελευταία διετία στο ρόστερ του κι από την άλλη το ισχυρό «δέσιμο» του κεντρικού αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι με τον Σύλλογο και τον κόσμο του.

Ο Βαρέλα, δεν είναι κρυφό μυστικό, περνάει μια χαρά στην Ελλάδα και φαίνεται να είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του, καθώς αναμένεται να αφιχθεί εκ νέου στη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του, Αντόνιο Τεσέιρα, για τις τελικές επαφές με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του «Δικεφάλου», Μάριο Μπράνκο.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει βάλει νερό στο κρασί του και άφησε στην άκρη τις αρχικές απαιτήσεις που άγγιζαν το 1,5 εκατ. ευρώ ως ετήσια αμοιβή. Ο ΠΑΟΚ έχει «ανέβει» κατά πολύ από την πρώτη πρόταση, με τα μισά χρήματα από ότι ήθελε ο Βαρέλα, κι αυτό είναι το «κλειδί» που θα «ξεκλειδώσει» την παραμονή του για τα επόμενα τρία χρόνια στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν να προτείνουν πάγιες αποδοχές ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ (συν μπόνους) στον άσο από το Πράσινο Ακρωτήρι και πλέον η κατάσταση έχει περάσει στα χέρια τους.

Όπως λέγεται μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσει θετικό το «deal» μεταξύ ΠΑΟΚ και Βαρέλα με την σύμφωνη γνώμη και της οικογένειας Σαββίδη, που σ’ όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το θέμα του Εβγέν Σάχοφ έχει μεταφερθεί μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, καθώς ο Ουκρανός μέσος είναι διατεθειμένος να περιμένει μια νέα συζήτηση και πρόταση από τον «Δικέφαλο» με δεδομένο ότι η πρώτη επαφή δεν κατέληξε σε συμφωνία, κυρίως λόγω των αυξημένων απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα