Προβλήματα στην Ξάνθη ενόψει ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Προβλήματα στην Ξάνθη ενόψει ΠΑΟΚ

bet365

Προβλήματα προέκυψαν για την Ξάνθη ενόψει ΠΑΟΚ, αφού ο Δημήτρης Μελιόπουλος επέστρεψε τραυματίας από την Εθνική, ο Μπαριέντος τραυματίστηκε στην προπόνηση και συνδυαστικά με τους τιμωρημένους Μπαξεβανίδη-Καμαρά-Τζουρίτσκοβιτς και τους ανέτοιμους Φασίδη-Ντε Λούκας, δημουργούν «πονοκέφαλο» στον Μίλαν Ράσταβατς.

Ασκήσεις ενδυνάμωσης, αερόβιο τρέξιμο, νευρομυικό συντονισμό, passing game, παιχνίδια 5 εναντίον 2 και τακτική, περιλάμβανε το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης της Τετάρτης για τους Ακρίτες. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές εστιάζουν στην αγωνιστική τακτική με την οποία θα παρουσιαστούν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (31/03).

Ο Μίλαν Ράσταβατς εκτός από τους τιμωρημένους Μπαξεβανίδη - Καμαρά, τους ανέτοιμους Ντε Λούκας και Φασίδη, πρόσθεσε και τα ονόματα των Δημήτρη Μελιόπουλου και Ζεάν Μπαριέντος στο απουσιολόγιό του, καθώς ο πρώτος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Κ-19, ενώ ο δεύτερος στην σημερινή προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Τέλος, απών θα είναι και ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που είχε δεχθεί την κόκκινη κάρτα μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία τιμωρήθηκε με 2+2 αγωνιστικές και παρά την έφεση της ομάδας, η ποινή δεν μειώθηκε. Αυτό σημαίνει πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μετά την απουσία του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα απουσιάσει και από τις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ (31/03) και ΑΕΚ (07/04) στα Πηγάδια και με τον Ολυμπιακό (14/03) εκτός έδρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα