Σε επαφές ΑΕΚ και Παρτίζαν για το φιλικό

Σε επαφές ΑΕΚ και Παρτίζαν για το φιλικό

Δημήτρης Βέργος
Σε επαφές ΑΕΚ και Παρτίζαν για το φιλικό

bet365

Η Παρτίζαν έχει στείλει και επιστολή στην ΑΕΚ για την επανάληψη του φιλικού κατά του πολέμου, με τις διοικήσεις των δύο ομάδων να βρίσκονται σε συζητήσεις.

Από χθες είναι γνωστό ότι η Παρτίζαν μέσω της σερβικής πρεσβείας στην Αθήνα έχει ζητήσει από την ΑΕΚ τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από το ιστορικό εκείνο φιλικό κατά του πολέμου στις 7 Απριλίου του 1999. Αξίζει, μάλιστα να σημειωθεί, ότι στην ΑΕΚ, μέσω του Σέρβου πρέσβη, έχει φτάσει ήδη και επίσημη επιστολή από την Παρτίζαν που προσκαλεί στο Βελιγράδι την Ένωση:

«Η υποστήριξη της ΑΕΚ προς την ομάδα της Παρτίζαν, αλλά και προς τον σερβικό λαό γενικότερα, που τότε βίωνε τις δυσκολότερες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία του, θα μείνει καταγεγραμμένη στην ιστορία της Παρτίζαν αλλά και της χώρας μας, μία κίνηση άξια θαυμασμού η οποία ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τις αδερφικές σχέσεις των δυο λαών μας. Σήμερα, είκοσι χρόνια μετά, θα θέλαμε να παίξουμε και πάλι έναν φιλικό αγώνα στο Βελιγράδι φιλοξενώντας την αδερφή ΠΑΕ ΑΕΚ και ενθυμούμενη την 7η Απριλίου 1999», αναφέρει η επιστολή του προέδρου της Παρτίζαν, Μίλοραντ Βούτσελιτς.

Ήδη στο Άμστερνταμ, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της ECA, ο Α' αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου είχε κάποιες πρώτες συζητήσεις με τον αντιπρόεδρο της Παρτίζαν. Ουσιαστικά, με εντολή των διοικήσεων ΑΕΚ και Παρτίζαν, έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι εφικτή η διεξαγωγή της φιλικής αυτής αναμέτρησης, αν φυσικά βρεθούν οι ημερομηνίες. Για την ΑΕΚ βέβαια το μοναδικό διάστημα είναι μετά το τέλος της σεζόν, και ειδικότερα μετά τις 11 Μαΐου, αν η Ένωση φτάσει ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα