Πρόταση από Σερβία για repeat του φιλικού κατά του πολέμου!

Πρόταση από Σερβία για repeat του φιλικού κατά του πολέμου!

Γιώργος Τσακίρης
Πρόταση από Σερβία για repeat του φιλικού κατά του πολέμου!

bet365

Ήταν 7 Απριλίου του 1999 όταν η Α.Ε.Κ. ταξίδεψε στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι να αντιμετωπίσει την Παρτίζαν και τώρα η πρεσβεία της Σερβίας πρότεινε να γίνει ξανά το ματς...

Είναι γνωστό ότι στις 7 του Απρίλη συμπληρώνονται 20 χρόνια από εκείνο το ταξίδι της ΑΕΚ στον πόλεμο και στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι. Ένα ταξίδι που επιβεβαίωνε ότι η Ένωση είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα ακόμη ποδοσφαιρικό club και σφράγιζε το «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ». Πρόκειται για μια απόφαση και ένα γεγονός που ισοδυναμούσε με πολλούς και σερί τίτλους...

Τώρα, 20 χρόνια μετά, στην ΑΕΚ έχει φτάσει πρόταση από τη Σερβία μέσω του Σέρβου πρέσβη στην Αθήνα για να γίνει repeat του φιλικού αγώνα μεταξύ της Παρτίζαν και της πρωταθλήτριας Ελλάδας με σκοπό φυσικά τον εορτασμό των 20 χρόνων από το φιλικό αγώνα ειρήνης στον πόλεμο του 1999.

Έως τώρα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει ακόμα απόφαση δεδομένη για το πότε και το αν θα γίνει τελικά. Προφανώς και θα ξεκινήσει συζήτηση ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές για το πότε κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει. Η αλήθεια είναι πως για την ΑΕΚ συνιστά μια απόλυτα τιμητική ενέργεια από την πρεσβεία της Σερβίας και προφανώς είναι θετική η πρόθεση των «κιτρινόμαυρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα