Παναιτωλικός: Who is Liavas?

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Who is Liavas?

bet365

Ο μικρός του Παναιτωλικού ήταν εξαιρετικός στο ματς με την Αγγλία και ανέβασε κατακόρυφα τις ποδοσφαιρικές του μετοχές
Μέχρι πρότινος στα μέρη μας γνωρίζαμε για τον Γιώργο Λιάβα και έφτασε η στιγμή ώστε να τον... μάθουν και στο εξωτερικό. Ο 18χρονος ήταν εκ των κορυφαίων και σκόρερ της Εθνικής Under 19 στο 2-1 επί της Αγγλίας και στη «Γηραιά Αλβιόνα» αναφώνησαν... «who is Liavas». Ο πιτσιρικάς τα πήγε περίφημα και επιβεβαίωσε το παρατσούκλι του, που είναι «φαντομάς», καθώς βρίσκεται... παντού στο γήπεδο.
Ας θυμηθούμε τη διαχείριση που έχει γίνει στο Αγρίνιο με την περίπτωσή του και στον Παναιτωλικό πήραν άριστα, καθώς ο μικρός δεν... κάηκε και σταδιακά μπαίνουν σε επαγγελματικούς ρυθμούς.
*Καταρχήν να θυμηθούμε κάτι. Οταν λέμε «μικρός» είναι αλήθεια και όχι νεαρός, αφού πάει ακόμη σχολείο (3η Λυκείου).
*Η απόφαση να γίνει επαγγελματίας είχε ληφθεί από πέρσι και το καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία, αφού είχε ήδη υπογράψει. Ανεξάρτητα αν ανακοινώθηκε στις 14 Αυγούστου.
*Ο Λιάβας μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις (μίνιμουμ), εκείνη του αμυντικού χαφ και αυτή του δεξιού μπακ. Στη σεζόν τον έχουμε δει και στις δύο, αλλά σταδιακά καθιερώνεται στη δεύτερη. Μάλιστα εκεί έπαιξε χθες και έγινε αλλαγή καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις.
*Μετρά ήδη φέτος 18 επαγγελματικές συμμετοχές, εκ των οποίων οι 11 βασικός. Στον Παναιτωλικό δεν θέλησαν να τον ρίξουν... κατευθείαν στα βαθιά – αν και δεν έχει πρόβλημα – και παρότι ξεκίνησε βασικός στην πρεμιέρα ελέω απουσιών, στο πρωτάθλημα τον είδαμε ξανά στο αρχικό σχήμα την 9η αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη. Εμπαινε... σιγά σιγά.
*Στο Αγρίνιο τον πιστεύουν πολύ και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κληθεί για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, όπως συνέβη και πριν από μερικούς μήνες με τον Μιχάι.
*Ηδη ο νεαρός τσεκάρεται από πολλές ομάδες, εντός και εκτός συνόρων, αλλά ακόμη από καμία δεν έχει υπάρξει ουσιαστική κίνηση για την απόκτησή του. Η τιμή εκκίνησης των όποιων διαπραγματεύσεων, θεωρείται πως είναι επταψήφια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα