Πήρε Στάνκοβιτς η ΑΕΛ (vid)

Πήρε Στάνκοβιτς η ΑΕΛ (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Πήρε Στάνκοβιτς η ΑΕΛ (vid)

bet365

Ο 26χρονος αριστερός μπακ-χαφ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «βυσσινί» και αποτελεί την πρώτη τους καλοκαιρινή προσθήκη. Ανακοινώνεται και ο Φιλίποβιτς.
Την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή ολοκλήρωσε χθες βράδυ η ΑΕΛ, καθώς στους «βυσσινί» υπέγραψε ο Νίκολα Στάνκοβιτς. Πρόκειται για τον 26χρονο αριστερό μπακ-χαφ της Ραντνίσκι Νις, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και αποφάσισε να αποδεχθεί τη σχετική πρόταση των «βυσσινί».
«Απόφοιτος» των «ακαδημιών» του Ερυθρού Αστέρα, έγινε επαγγελματίας στην Ιντια (68/0), το 2015 πήγε στην Μπάνκα Παλάνκα (22/0) και από το 2016 παίζει στην Ραντνίσκι Νις (64/1). Εκείνο το διάστημα φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας, σε ένα φιλικό κόντρα στο Κατάρ.
Συνολικά σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία της χώρας του μετρά 162 εμφανίσεις.
Ανάλογης χρονικής διάρκειας είναι η συμφωνία των «βυσσινί» και με τον Μίλος Φιλίποβιτς. Ο 29χρονος κεντρικός χαφ της Ζρίνσκι Μόσταρ (84/27) με την οποία έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Βοσνίας και τη σεζόν 2016/17 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, επίσης έδωσε τα χέρια σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ. Ο έμπειρος μέσος παίζει κυρίως στον άξονα (8αρο-10αρο), ενώ έχει παίξει ακόμη, μεταξύ άλλων, σε Μπέογκραντ και Βόζντοβατς.

Η ουσία είναι πως αμφότεροι έγιναν κάτοικοι κάμπου μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα