Βέλεθ: «Δεν γνωρίζω τίποτε, είμαι ευτυχισμένος στον Άρη» (pic)

Βέλεθ: «Δεν γνωρίζω τίποτε, είμαι ευτυχισμένος στον Άρη» (pic)

bet365

Σε συνομιλία του με οπαδό του Άρη στο Instagram, ο Φραν Βέλεθ δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένος στον Άρη καθώς επίσης και ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Άρη βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού αλλά όπως σημείωσε το Gazzetta.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει εκφραστεί επίσημο ενδιαφέρον από τους Πειραιώτες (σ.σ. πέραν μία άτυπης πρώτης επαφής), δεδομένου του ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους «κίτρινους» και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οπαδός του Άρη επικοινώνησε με τον Βέλεθ στο Instagram και στην ερώτηση (σ. σ. «γιατί θέλεις να πας στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που ο κάθε φίλος του Άρη σ’ αγαπάει; Ισχύει ότι θα φύγεις ή είναι ψέμα; Δεν σου αρέσει εδώ στη Θεσσαλονίκη;») απάντησε… «αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω τίποτε γι’ αυτό. Σκέφτομαι μόνο το πως θα βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Είμαι ευτυχισμένος εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα