Μετά τη διακοπή ίσως μάθουμε και τον 2ο

Γιώργος Ντυμένος
Μετά τη διακοπή ίσως μάθουμε και τον 2ο

bet365

Ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ στις 30 Μαρτίου και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα ξεκαθαρίσει αν οι Βοιωτοί θα ακολουθήσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης ή θα μείνουν «ζωντανοί». Ξεκόλλησε και ο Πανιώνιος.
Ο ΟΦΗ πήρε σήμερα τη νίκη της ημέρας και αυτόματα διατήρησε στο ακέραιο τις ελπίδες του για παραμονή, τουλάχιστον μέσω των μπαράζ και εφόσον υπάρξουν δύο εξελίξεις. Η πρώτη να περάσει οριστικά η αναδιάρθρωση, άρα και να ισχύσει το 3+1, και η πιο σημαντική να «πέσει» σε δεύτερο επίπεδο η πρωτόδικη απόφαση για τον υποβιβασμό του.
Την ίδια στιγμή οι Βοιωτοί βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αλλά ακόμη παραμένουν «ζωντανοί». Τα πάντα θα κριθούν το Σάββατο στις 30 Μαρτίου, αφού τότε θα φιλοξενήσουν τον ΠΑΣ, που χθες «πέταξε» ακόμη δύο βαθμούς (0-0 με την ΑΕΛ). Εφόσον δεν πάρουν το «τρίποντο», δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, καθώς θα υστερούν και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία τόσο με τους κρητικούς, όσο και με τον «Αγιαξ της Ηπείρου». Υπό αυτές τις συνθήκες είναι πιθανό αμέσως μετά τη διακοπή να... μάθουμε τη 2η ομάδα που θα ακολουθήσει τον Απόλλωνα, ενώ παρατηρώντας το πρόγραμμα στην ουρά, ακολουθεί ακόμη ένα ματς-φωτιά.
Ο ΠΑΣ μετά τη Λιβαδειά θα πάει στο «Γεντί Κουλέ» και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως
αν περάσει από Βοιωτία και Κρήτη (έστω αν δεν ηττηθεί), θα αποκτήσει τον πρώτο λόγο τουλάχιστον για την 13η θέση, ενώ σε περίπτωση που «σπάσουν» οι βαθμοί (π.χ. δύο ισοπαλίες), τότε και με 30 πόντους... μπορείς να... κοιμάσαι ήσυχος. Αυτό πάει για τους... υπόλοιπους της ουράς.
Στους κερδισμένους, φυσικά, της ημέρας συγκαταλέγεται και ο Πανιώνιος, ο οποίος πήγε 29 και έχει πρόγραμμα ώστε να πλασαριστεί ακόμη και στην πρώτη 8αδα.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ
8.ΛΑΜΙΑ (30)
Πανιώνιος
ΠΑΟΚ*
ΑΕΚ
Ολυμπιακός
Απόλλων Σμ.*
9.ΞΑΝΘΗ (29)
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Ολυμπιακός*
Απόλλων Σμ.
Αρης*
10.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (29)
Λαμία*
Λάρισα
Λεβαδειακός*
ΠΑΣ Γιάννινα
Αστέρας Τρ.*
11.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (27)
ΑΕΛ*
Λεβαδειακός
ΠΑΣ Γιάννινα*
ΟΦΗ*
Πανιώνιος
12. ΑΕΛ (27)
Αστέρας Τρίπολης
Πανιώνιος*
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ*
Ολυμπιακός
------------------------------------------------------
13.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(23)
Λεβαδειακός*
ΟΦΗ*
Αστέρας Τρ.
Πανιώνιος*
ΠΑΟΚ
--------------------------------------------------------
14.ΟΦΗ (22)
Αρης*
ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός*
Αστέρας Τρ.
Ατρόμητος*
15.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (20)
ΠΑΣ Γιάννινα
Αστέρας Τρ.*
Πανιώνιος
ΠΑΟΚ*
ΑΕΚ
Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα