Εκτός και πάλι ο Σιλά για την Ξάνθη

Gazzetta team
Εκτός και πάλι ο Σιλά για την Ξάνθη

bet365

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει για ακόμα μία αγωνιστική ο Μίλαν Ράσταβατς που δεν υπολογίζει και πάλι στον τραυματία Σιλά και σε ακόμα πέντε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η προετοιμασία της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ολοκληρώθηκε, με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην υπολογίζει σε έξι ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, εκτός είναι οι τιμωρημένοι Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, αλλά και οι εδώ κι αρκετό καιρό τραυματίες Φασίδης, Ντε Λούκας, Κάστρο, ενώ ο Σιλά θα απουσιάσει και πέλι καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε. Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει ο Μελιόπουλος.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά τις τελευταίες οδηγίες του στους ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε την αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας που απαρτίζεται από τους: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλη, Μπαξεβανίδη, Ντίρεσταμ, Λισγάρα, Αλμέιδα, Κασάδο, Θυμιάνη, Κοβάσεβιτς, Καντά, Μελιόπουλο, Σαρπόνγκ, Μπρίτο, Μπαριέντος, Γέντρισεκ, Ντε Αμορίμ, Μελισσόπουλο, Φάκκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα