Το πρόγραμμα επέμβασης και αποθεραπείας του Μαουρίσιο

Το πρόγραμμα επέμβασης και αποθεραπείας του Μαουρίσιο

Το πρόγραμμα επέμβασης και αποθεραπείας του Μαουρίσιο

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ αναχωρεί την Παρασκευή (15/3) για το Πόρτο όπου την ερχόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον ορθοπεδικό κ. Νορόνια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για το πρόγραμμα της επέμβασης και την αποθεραπεία του Χοσέ Μαουρίσιο. Πιο αναλυτικά:

«Ο ποδοσφαιριστής, κατόπιν συμφωνίας με τον σύλλογο και το ιατρικό τιμ, πρόκειται ν’ αναχωρήσει αύριο Παρασκευή (15.03) για το Πόρτο όπου την προσεχή εβδομάδα (Τρίτη ή Τετάρτη) θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον ορθοπεδικό κ. Νορόνια.

Ο Μαουρίσιο θα παραμείνει στην Πορτογαλία για το πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο αποκατάστασης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα (κι αναμένεται να διαρκέσει 2-3 εβδομάδες) από την ομάδα αποκατάστασης της Εθνικής Πορτογαλίας.

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για το δεύτερο στάδιο της αποθεραπείας του που θα καταρτιστεί έπειτα από συνεννόηση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ και του κ. Νορόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα