ΑΕΚ: «Μπήκε» ο Μπακάκης ενόψει Ατρόμητου

ΑΕΚ: «Μπήκε» ο Μπακάκης ενόψει Ατρόμητου

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: «Μπήκε» ο Μπακάκης ενόψει Ατρόμητου

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης προπονήθηκε κανονικά ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Παραμένουν τα προβλήματα με Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Πέτρο Μάνταλο.

Ο Μιχάλης Μπακάκης έχει αποδείξει ότι είναι... σκληρό καρύδι και δεν καταλαβαίνει από τραυματισμούς. Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Έλληνας μπακ της ΑΕΚ κατάφερε να μπει σε κανονικό ρυθμό, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή.

Βέβαια τα υπόλοιπα προβλήματα για τον Σεβιγιάνο κόουτς παραμένουν καθώς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών, με συνέπεια να κάνει θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε και σήμερα ατομικό. Αμφότεροι είναι πολύ δύσκολο να προλάβουν την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Περιστέρι, σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την Ένωση αναφορικά με την τρίτη θέση.

Όσον αφορά τον Νίκλας Χουλτ, ο Σουηδός αριστερός μπακ έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος, ανεβάζοντας σταθερά στροφές σιγά-σιγά για την επιστροφή του στις υποχρεώσεις των κιτρινόμαυρων. Φυσικά, όπως είναι αντιληπτό, δεν τίθεται θέμα να προλάβει τον αγώνα με τον Ατρόμητο...

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Παρασκευής στις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα