Κεφάλαιο «Ουάρντα και Ατρόμητος»! (pic)

Κεφάλαιο «Ουάρντα και Ατρόμητος»! (pic)

Gazzetta team
Κεφάλαιο «Ουάρντα και Ατρόμητος»! (pic)

bet365

Στον Ατρόμητο παραμένει ανοικτό αν και πότε θα επιστρέψει ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός στη δράση. Η σημερινή του φωτό στα social media που... ίσως σημαίνει κάτι

Λένε πως τα λάθη είναι ανθρώπινα και σε μεγάλο βαθμό έχουν δίκιο. Δεν δύναται να στιγματιστείς αν κάποια στιγμή υποπέσεις σε κάποιο ατόπημα, ανάλογα βέβαια τη βαρύτητά του. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει εκείνο του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος μετά τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ αναφέρθηκε με ανάρμοστους χαρακτηρισμούς για την Ενωση και μπήκε στο «ψυγείο». Ο καιρός πέρασε, αλλά τις τελευταίες ημέρες το ζήτημα επανήλθε στην επικαιρότητα, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησής του, κάτι που όμως προκάλεσε την αντίδραση των οργανωμένων φίλων της ομάδας. Τα παραπάνω αποτυπώνουν ανάγλυφα πως το θέμα φαντάζει (και είναι) αρκετά περίπλοκο.

Ας προσπαθήσουμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω και να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, που παρουσιάζει αυτοκαταστροφικές τάσεις, λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα.

Επειδή χρησιμοποιεί αρκετά τα social media, ίσως να μην είναι τυχαίο πως σήμερα ανάρτησε μία φωτογραφία από τα αποδυτήρια μαζί με τον Γιώργο Μανούσο και αυτό «μεταφράζεται» πως επανήλθε στην κανονικότητα του Ατρόμητου (σ.σ. δηλαδή τις προπονήσεις). Αυτό όμως δεν είναι «σίγουρο» και δεν δύναται να μεταφραστεί σε «δεδομένη» επιστροφή του στα γήπεδα με τη φανέλα των Περιστεριωτών. Τα δυο τους απέχουν... παρασάγγας.

Κεφάλαιο «Ουάρντα» (pic)

Ο Ουάρντα δείχνει μετανιωμένος, φαίνεται πως έχει αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου, για το οποίο μάλιστα ζήτησε συγνώμη, και αν είναι ειλικρινής ή όχι μόνο το μέλλον θα δείξει. Ωστόσο μην πλατιάζουμε.

Στην προκειμένη περίπτωση, αν το δούμε «ωμά», στο Περιστέρι έχουν να κάνουν με ένα περιουσιακό τους στοιχείο, που μάλιστα ήταν ο περσινός τους MVP. Για τον οποίο μάλιστα διατηρούν οψιόν μόνιμης απόκτησης το ερχόμενο καλοκαίρι. Δεν δύναται εν μία νυκτί να διαγραφεί μονοκοντυλιά ότι έχει προσφέρει. Ομως την ίδια στιγμή δεν μπορεί να «διαταραχθεί» όλη ομάδα, για ένα μόνο άτομο.

Στα Δυτικά Προάστια καλούνται να ζυγίσουν πολλά, ηθικά, επιχειρηματικά αλλά και αγωνιστικά και αυτό που «βγαίνει» είναι πως ακόμη δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Το εάν και εφόσον επιστρέψει στη δράση, θα αποτελέσει απόρροια ωρίμου σκέψεως και ζύμωσης και όχι μίας κίνησης που αποσκοπεί σε στιγμιαίο κέρδος. Πάντως αν πάμε με τα υπάρχοντα, καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα: Α) Εφόσον η σημερινή ανάρτηση του Αιγύπτιου είναι σε πραγματικό χρόνο, σταδιακά επανέρχεται σε ρυθμούς ομάδας. Β) Ακόμη και αν ισχύει το «Α», παραμένει «ανοικτό» αν θα βρίσκεται ή όχι στην αποστολή για την ΑΕΚ. Ούτε σίγουρο, ούτε όμως και απίθανο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα