Super League: Το πρόγραμμα στην «ουρά»

Γιώργος Ντυμένος
Super League: Το πρόγραμμα στην «ουρά»

bet365

Ο Πανιώνιος έχασε σήμερα στο Αγρίνιο και παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη, για την οποία ακολουθούν ματς «φωτιά»
Ο Πανιώνιος έχασε σήμερα στο Αγρίνιο και έτσι παρέμεινε στους 26 βαθμούς, κοντά δηλαδή στην επικίνδυνη ζώνη (πάντα με γνώμονα το 3+1). Οι «κυανέρυθροι» έχουν βατό, θεωρητικά, πρόγραμμα και δεν βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αισθάνονται εξασφαλισμένοι.
Πάντως πολλά στην ουρά θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα και μετά τις αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα και ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Αν εκείνη του Ηρακλείου δεν αναδείξει νικητή, τότε οι ομάδες του ζευγαριού θα είναι τα φαβορί ώστε να ακολουθήσουν χέρι-χέρι τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως εννοείται και ο χαμένος του αγώνα. Κυρίως αν είναι οι γηπεδούχοι. Οσο για τους «Ζωσιμάδες» ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα παίξει τα ρέστα του, καθώς μία ενδεχόμενη νίκη όχι μόνο θα τον φέρει στο «-1» από την απευθείας παραμονή, αλλά σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα της Κρήτης είναι πιθανό να... ξορκίσει σε μεγάλο βαθμό το φάσμα του απευθείας υποβιβασμού.
Το πόσο κρίσιμο είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο αποτυπώνεται από τα εξής ενδεχόμενα. Φανταστείτε ότι μπορεί να συμβεί το εξής: Ο ΠΑΣ να μην κερδίσει και στο «Θ. Βαρδονογιάννης» η μπίλια να κάτσε στο Χ, οπότε θα Γιαννιώτες, Λεβαδειακός και ΟΦΗ θα... σφαχτούν για τη θέση των μπαράζ, καθώς ακολουθούν οι αγώνες Λεβαδειακός-ΠΑΣ και ΟΦΗ-ΠΑΣ.
Αλλά μπορεί να συμβεί και αυτό: Να κερδίσουν ΠΑΣ και Λεβαδειακός και να δούμε ισοπαλίες στους αγώνες Λαμία- Αστέρας και Πανιώνιος-Ξάνθη. Αυτόματα σε απόσταση 4 βαθμών (27-23) θα υπάρχουν 5 ομάδες εκ των οποίων μία θα υποβιβαστεί απευθείας και η άλλη θα πάει στο μπαράζ, ενώ σε 7 βαθμούς (30-23) θα «στριμώχνονται» 7!
Ας δούμε το πρόγραμμα των ομάδων που συμμετέχουν στο «γαϊτανάκι» του τρόμου, χωρίς να υπολογίζει ο Απόλλων, που δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση.
ΞΑΝΘΗ (29)
Πανιώνιος*
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Ολυμπιακός*
Απόλλων Σμ.
Αρης*
ΛΑΜΙΑ (29)
Αστέρας Τρ.*
Πανιώνιος
ΠΑΟΚ*
ΑΕΚ
Ολυμπιακός
Απόλλων Σμ.*
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (26)
Ξάνθη
Λαμία*
Λάρισα
Λεβαδειακός*
ΠΑΣ Γιάννινα
Αστέρας Τρ.*
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (26)
Λαμία
ΑΕΛ*
Λεβαδειακός
ΠΑΣ Γιάννινα*
ΟΦΗ*
Πανιώνιος
ΑΕΛ (26)
ΠΑΣ Γιάννινα*
Αστέρας Τρίπολης
Πανιώνιος*
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ*
Ολυμπιακός
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(22)
ΑΕΛ
Λεβαδειακός*
ΟΦΗ*
Αστέρας Τρ.
Πανιώνιος*
ΠΑΟΚ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (20)
ΟΦΗ*
ΠΑΣ Γιάννινα
Αστέρας Τρ.*
Πανιώνιος
ΠΑΟΚ*
ΑΕΚ
ΟΦΗ (19)
Λεβαδειακός
Αρης*
ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός*
Αστέρας Τρ.
Ατρόμητος*
Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα