Αποδεκατισμένος ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Αποδεκατισμένος ο Πανιώνιος

bet365

Οι «κυανέρυθροι» σε ακόμη ένα ματς θα παραταχθούν αύριο στο Αγρίνιο με ενδεκάδα εκτάκτου ανάγκης
Πάρα πολλά προβλήματα καλείται να διαχειριστεί ο Ακης Μάντζιος, ενόψει του αυριανού αγώνα του Πανιωνίου στο Αγρίνιο. Οι Κεϊτά, Σαραμαντάς, Κούρντι παραμένουν νοκ άουτ από καιρό, οι Κότνικ, Μασούρας, Σίντι Αλί δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που εσχάτως τους ταλαιπωρούσαν και επίσης έμειναν εκτός, όπως τελικά και ο Μανιάτης, ενώ τιμωρημένος είναι ο Τσιλούλης και στο «ψυγείο» ο Σπιριντόνοβιτς.
Το μόνο ευχάριστο για τους «κυανέρυθρους» είναι πως υπολογίζει στον Κόρμπο και η αποστολή τους είναι η εξής: Μανοΐλοβιτς, Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ρέντζα, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλο, Μπανανά, Κότσιτς, Μαξίμοβιτς, Κόρμπο, Μακρύλλο, Μπουμάλ, Αρσε, Οικονομίδη, Καμαρά, Μανθάτη, Ντουρμισάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα