Μόρας: «Μόνο εύκολο δεν ήταν»

Μόρας: «Μόνο εύκολο δεν ήταν»

Gazzetta team
Μόρας: «Μόνο εύκολο δεν ήταν»

bet365

Ο αρχηγός της ΑΕΛ τόνισε πως η σημερινή της νίκη ήρθε... με πάρα πολύ κόπο

Μεγάλη νίκη πήρε σήμερα η ΑΕΛ και ο Μόρας στάθηκε στη NOVA πως το 2-0 επί του Λεβαδειακού μόνο εύκολο δεν ήταν. «Οποιος το θεωρεί ότι είναι εύκολο δεν είναι. Χρειαζόμασταν τους βαθμούς και δεν είναι εύκολο να παίζεις με πίεση. Προσπαθήσαμε σήμερα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλαμε να παίξουμε πιο γρήγορα και επιθετικά αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι κατάλληλος για να παίξεις γρήγορα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Μπορεί πολλές φορές απέξω να φαίνεται διαφορετικά αλλά με αυτές τις συνθήκες προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Πήγαμε το παιχνίδι στην υπομονή και μόνο όταν παίξαμε πιο πειθαρχημένα καταφέραμε να φτάσουμε στα γκολ που μας έδωσαν σήμερα μία σημαντική νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα